tolong komen pendapat smue...

korang nampak ape2 tak dalam kantung tu,tgh celaru sbb doc ckp masih kosong..tp pde sye..sye nampak baby tu..cbe korang komen😞#mommybuntu

tolong komen pendapat smue...
20 Balas

Sis... Kalau masih awal Kehamilan memang belum boleh nampak baby.. Sis kene percaya cakap doc tu, sebab doc dah lama kerje bidang tu.. Saya check up masa awal preggy tu dah 8weeks pun masih nampak kantung je, then doc suruh dtng lagi 2 minggu.. After 2 minggu tu alhamdulilah dah nampak baby nye.. Jangan stress sis.. Berdoa inshaAllah baby okey.. Doc tkkan nak tipu kita sis.. Doc ckp atas pengalaman dan pengetahuan xiay👍🏻

4y ago

Sama-sama sis... InshaAllah semoga dipermudahkan dan baby pun sihat 🥰 jaga diri jaga pemakanan juga