Ubat obimin

Maaf tnya.. Korang consume ubat obimin ni waktu bila?? Sy bole makan sblm tido je dgn asid folik.. Pagi or tnghari terus muntah..#ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing #pejuang_garisDua

2 Balas

saya pun makan pada waktu malam sebelum tidur . saya ad tanya doktor , doktor cakap boleh . tiada masalah . cuma kene makan masa perut kosong . means 2 jam sebelum makan n 2 jam jangan makan selepas ambik obimin . kemudian tak boleh makan ubat dgn air susu . 😊 banyakkan minum air putih.

2y ago

sis preggy brapa bulan ?

Vitamin n folic acid better consume pgi so buah pinggang boleh cuci masa pgi. Kalau 2 ubat tu buat sis muntah better consult doc minta prescribe vitamin lain