35W3D Suami sah positive

Hi korang.. mohon doakan saya.. Suami disahkan positive covid 19.. Sy masih belum buat swab test, dan blur nak buat apa sekarang? Ada anak seorang baru 3 tahun.. apa yg perlu saya buat? Saya takut kalau saya positive 😣

2 Balas

jangan takut...sis buat je swab test dulu...semoga sis dan anak2 dilindungi...kalau tak buat, risau tak dirawat....kesian anak yang 3tahun dan dalam kandungan...in shaa Allah semua baik2 je

bolee buat swab test terus.InShaAllah xad ap2.moga dipermudahkan ye..