10/7/2020(Air Gula)

Korang minum air gula masa mengandung berapa weeks? Dokter tu ckap kat saya semalam nnti tunggu awak 22weeks bru mnum air gula.

20 Balas

sy doc ckp week ke 28..tp tengok kalau berat naik mendadak dalam sebulan kena minum la sebelum week 28,hihi skrg baru 10 w+ 😊

Saya tak minum masa mengandung... Nurse tu siap tanya umur... Dia ckp umur saya tak layak lagi minum air gula🤣

ank prtma lupa lak brpa week..ank kedua plk xkna pn mnum..ketiga n xtau lg sbb baru lg..hihi

sy 11 mnggu dh kne mnum air gula sbb brat naik bnyk sgt🤣

Saya 6 week.. Sbb sblm nie perna gugur dan masa tu cek gula tinggi..

sy bsok ada apptmnt minum gula...hrp msa tu ok je.

baru mnum.skrg tgh tguu nk ambik drah kali kedua. #10week

sy mnggu ke 16, lepas dah.. tnggu kedua mnggu ke 28

Sy 10w pstu bulan satu tahun dpn. Skli lagi 28week

lupa..yg panting 20week ke atas..minum dah 2 kali