Dah 37weeks sakit lutut

Korang masa pregnant ada tak sakit lutut? Jadi tak boleh nak bengkok… cam mana solusi dia eh? Sakit sampai nangis 🥲🥲 #firstmom #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

2 Balas

Allahu.. mcm mana tu? bengkak ke sis? family sis ada yang ada sakit arthritis ke? ada cuba tuam panas ke urut ke tak? boleh tuam/urut lutut ais time pregnant tak ada masalah. panadol pun boleh makan kalau sakit sangat, tapi panadol biasa je tau. and jangan ambil banyak. kurangkan dari biasa. moga Allah sembuhkan sis.

9mo ago

Ye awak kat kk, ada keputihan pun doktor sini check dah masuk tiga kali, minum air gula pun dah tiga kali. Memang cakna 😂 perit tapi demi kesihatan ibu and baby kan ibu sanggup hehe

pakai grip tuk letak dkt lutut bg memudahkan pergerakkan... mg dpmudahkan segalanya aamiin