Baju raya sesuai ibu mengandung

Korang boleh suggest tak tiktok shop atau shopee yg jual baju raya sesuai utk ibu mengandung..perut tak kecik tak besar sgt..

7 Balas

sy beli kurung biasa. size S tapi beso plak kat sy sbb sllu pkai xs. tpi nnt raya dah 18 weeks bolela cver bby bump hehe. baju raya kedua kurung kedah ketiga kebaya moden sy tkde specific sgt baju prgnnt. just cari baju yg tak de cutting ikut badan, straight mcmtu je swnang taj nampak. cuma kebaya moden tu mcm akan menonjol sikit perut huhuq

dress Qamraa dkt tiktok. Leona luxe by Haurabelle. Aurora dress by Dianz fabric. atau type je dress dkt tiktok. dress mcm selamat sikit sbb boleh pakai bnyk kali. jln2 ke piknik ke boleh pakai. bukan pakai raya je. perut besar pon dress boleh pakai

Baju raya sy tahun ni. Baju yg tak menampakkan perut sangat lebih sweet dan kain yg boleh meregang diutamakan.. sy beli kat shopee je

1y ago

Saya beli kebarung, raya nanti dah 20W. Beli kuntum kurung dalam website Haurabelle

sy bli tiktok..menarik n puas ati..cari je baju raya mengandung nnt kuar la

Kaftan dari Amaliscouture di instagram pun ok juga

Saya guna jubah