Baju tak muat

Boleh x kawan2 share sikit, kedai@ig mana yang jual baju2 utk ibu mengandung yang cecantik? Baju banyak dah x muat?

18 Balas

Beli blouse tshirt kat aeon brand scarlet maternity atau pun scarlet plus size. Puas hati sbb harga plg murah rm39 . Nak beli kat ig cam melampau plak harga kita nk beli la 3-4 helai tapi kalau sehelai pun da nk smpai 100 telan air lior je la..

5y ago

Setuju. Sedap kain scarlet maternity.

Sya g bli kat aeon big jer..Tu pun jauh Dr rmh 1jam 30minit jgk la nk ke snaa..tmpt lain xdk jual baju mdung n sluar mdung..nk bli on9 tkot xmuat. Sbb Sya jns bdn besar..

Sy ada satu dress floral + cardigan. Takpakai lg, org bagi tp sy tkminat baju camtu. Preggy skrg pakai tshirt je. Brminat bleh pm. Nk jual murah2 je 0182180347

2y ago

klu bagi lbh baik. dpt pahala. sbb dress tu pun pemberian org kn

saya pakai baju encik suami je 🤣 habis semua saya rembat, baju saya muat lagi cuma tak selesa sbb nampak ketat kt perut 😋

5y ago

Hahahaha

Try tgok kat butik ibu manja...mcm2 design ade..rambang mata nak pilih

4y ago

yes ..sy pun byk beli dekat sini .. selesa sgt

Boleh tengok2 ig [email protected] cantik2.. 🤗

Beli blouse je dear. Seluar ke ape smua tgk dkt shopee murh sgt

Byk je bju cntk kt ig.. Tp hrga dia pun cntk gak 🤕

5y ago

hahahahahah ye sis

Sya pakai baju muaz je..besar selesa murah..😂

Same lah.. Nanti baru nak p cari kat Aeon.. ✌