Dah hujung hujung pregnancy

Korang, bila dah hujung hujung pregnancy ni boleh ke bersama suami? Sebab ada baca cakap elok untuk pembukaan jalan tapi bila dah hujung hujung kena elakkan. Betul ke? #firstbaby #pleasehelp #firstmom #bantusharing

7 Balas

bole je sis..lagi bagus utk induce labour. kalau dh 38/39 minggu ke atas tu nak lepas dalam pun lg bagus sbb air mani tu bole membantu induce labour sbb mengandungi prostin

Elok sgt tp elak pancut dalam ye sbb org tua kata takut anak jd berkerak kuasa Allah kte xtahu tp elakknjela

7mo ago

Alamak soryla sume cuma bg pesan org2 tua je tlg jgn kecam sy nk ikut blh xikut pun xpe

lagi elok . walaupon hujung² tu xlarat tapi bagi saya tulah air selusuh yg mujarab utk cepat buka jalan .

7mo ago

Ohhh faham2 😅😂

boleh je. lagi bagus. natural induce utk awak. salah satu tips utk cepatkan bukaan

Sy bersama je. 3 4 hari sebelum nak bersalin

Boleh je puan. tak ada masalah pun. 😁

Boleh je.