Upt

Hi korang. Line kabur makna apa ya? Sy baru lambat period 2 hari. Tq ❤️

Upt
10 Balas

tahniah sis https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

Waa da terang ni, da betul2 confirm pregnant ni🥰❤️tahniah sis. Tggu 2 mggu lg da bleh pegi scan

tahniah.. itu tandanya.. anda bakal timang cahaya mata . jaga kesihatan ya.. jgn angkat berat.. ok

2y ago

tq awak.

2x upt tapi blur. Selang 1 week ada darah keluar. Lepas tu saya tidak buat upt lagi

Bestnya. Sy dh seminggu lambat period tapi blm naik gris 😫

2y ago

Kan sis. Berharap rasanya nk double line

Tahniah sis.. jaga diri. X kabur tu, ni terang pd pndpt sy

congrat mmy,,jga diri baik,jgn lasak

2y ago

dh double to confirm daa🥰🥰

prgnt tu puan . wahhh tahniah ☺️

2y ago

alhamdulillah. sebab nampak kabur tu risau tu 🤭

happynya tgk..

2y ago

🥰