DUE 05/12/2022

Hi korang , ade ke yg sama due ngn sy tapi takde tanda2 nak bersalin lagi ? masa anak first lebih due 2 hari , hampir kena induce tp tak jadi .. Ni yang kedua risau je rasa hati ni , mintak2 tak overdue dan dlm mase yg sama redha dan tawakal , moga kite smue dipermudahkan urusan melahirkan zuriat secara normal , ibu dan baby sihat 🤲🏻

2 Balas

sama la sis , sya due 3/12 tp bby x nk kluar lg rsau btul .. tkut kena masuk ubat 😭 anak frst dlu 38w 2d da kluar ni syok dlm perut 😂

2y ago

sama la kite , in shaa Allah doa yg baik2

Aminn. Semoga kita cepat2 beranak tanpa induce secara normal tak koyak tak jahit. Aminn

2y ago

aamiinnn...