Petua or Krim Untuk Ruam Baby

Korang! Ada Tak Petua Or Krim Yg Bagus Utk Ruam Baby.. Dh Tukar Krim & Pampers Still Naik Ruam, Sian Tgk Baby Montot Merah2..😫 #pleasehelp #bantusharing

16 Balas

pengalaman sy... berhabis duit beli segala krim, mana org kata bagus sy beli,tukar2 jenama pampers pun sudah.. at last pergi kk je, xkluar duit pun😅 doc bg zink oxide.. balik sapu xlama mcm magik,hilang semua ruam ada yg dh melecet pun.. doc ckp ank sy xsesuai krim yg sy sebut2 kt doc tu(sudocream,pureen,drapolene,tepung ubi penah try,bedak batu nasila..(setelah try tepung ubi,bru tau xbagus utk rawat ruam baby,mohon jgn kecam) sy xkata krim semua tu xbagus,tp mungkin dgn ank sy xsesuai. yg sesuai zink oxide je.. try la ikhtiar..