ALAHAN DAN MENGIDAM

Korang ada tak pengalaman tahan mengidam.. ni anak ketiga ida dan ni lah pengalaman mengandung lain sgt... Cepat emosi dan mengidam ya allah teruk betul. Kalau terasa nak asik teringat2.. susah nak ckp. Buka x de duit rasa kadang xsampai hati nak belanja rm30 sebab mengidam je... Dah 3 hari ida sakit kepala.. teringin sgt nak icecream oreo mc donals . Nak makan cake red velvet kat mc d tu... Ya allah.. buruk benor asik teringat .. dan cuba tahan..yess ida cuba tahan dengan makan ice cream lain... Makan kek lain tapi . Sakit kepala x hilang . Kadang sambil buat kerja boleh teringat.. kadang tiba muncul dalam otak.. Harini #Nanya dah sakit sgt kepala kita oder juga delivery oreo icecream n kek redvelvet tu.. kita niaga online.. bantu suami sikit2.. sayang duit tapi xleh tahan dah.. selesai makan... Ya alah hilang sakit kepala 😩😩😩 RUPANYA MENGIDAM NI MMG XLEH BAWAK MAIN... BARU TAHU..Dua anak dlu xpenah camni.. rupnya tahan kan rasa nak makan pun boleh rasa sakit kepala.. mody.. rasa sedih sorang(yes.. malam td kita nangis sb minta icecream suami belika icecream biasa tu.. sedih gila nanges mcm bodoh je saya rasa) Saya doa saya x mengidam pelik2.. kesian suami dan diri sendiri nak push sales hihhi ..... Korang pernah mengidam xdpt tak.. betul ke anak jadi ngences.. or xdpt boleh rasa lain . Mmmm Ida jual plussize korang boleh ad telegram shop ida t.me/aqildacoshop atau serch je 📌support PAGE IDA LIKE N FolLoW 👇🏻 fb.me/aqildaclothings769 📌mesenger AQILDA.CO m.me/aqildaclothings769 📌Instagram AQILDA.CO https://www.instagram.com/aqildaclothings769 📌Shopee shopee.com.my/eidaqil88 📌Tiktok business https://vt.tiktok.com/ZSmSUd4Q/

ALAHAN DAN MENGIDAM
28 Balas

Untung sis dpt telan kek, sy sjk ngndung sy geli ngn kek lagi2 krim die, cheezy wedges lgi lah, pdhl tu dulu lah paling sukaaaa

4y ago

saya yg ni duk teringat2..

ada....mngidam benda manis tiap hari 😂😂😂 rsa nk lepuk diri sendiri...klu x dapat rsa mcm x lengkap hidup

4y ago

saya asik makan manis je.. sambil makan.. sambil risau kene GDM. 😩

pernah masa anak sulong.hr2 nk mkan western lepas tu cheese kek secret recepi jee..x dpt ngis sedih sayuu termimpi2

4y ago

sama part xdpt tu.. sayu naw... mcm drama...sedih sgt2 la.. 🤣

sy mwngidam nak dpt brg tu sy tpksa bsabar..kalau dpt..alhamdulillah..kalau tak dpt kita redha aja lah

sama la.. kalau terasa siap terbayang bayang tu cepat2 pergi beli.. kalau tak teringat2.. seksa jiwa🤭

4y ago

dulu saya xpecaya sekarang sumpah dah pecaya... hihi

Same sis. Saya pernah mengidam nak roti gardenia, tapi suami tak beli. Satu hari menangis 😂

4y ago

sentap teruk kan.. padahal bukan apa pun .. 😣

betol dapat ckt pun dah puas ati..dah makn muntah pun xpe janji dpt mkn

4y ago

haha bazir tp nak buat mcm mane janji dpt makan ape y nak..😁😁

byk mengidam je skrg ni 😅