Sakit tulang punggung ke bawah

Korang, ada ke yang alami benda yg sama mcm saya bila masuk trimester kedua ni. Sakit kat bahagian punggung ke bawah, sampai ke peha. Tapi takdak jatuh atau terlanggar apa² pun. Dah seminggu lebih sakitnya.

5 Balas

Saya lagi sakit sampai lutut & tumit pun sakit, balik kerja mesti tak boleh bangun dah nak bangun dari tempat duduk pun susah, baring pun tak boleh nak pusing2 rasa sakit sgt, saya kerja pulak mmg teruk banyak berjalan & kerja jenis lasak mmg rasa mcm nak resign ja 😞

Saya pon mcm tu, sejak mkn obimin kk bgi, 2 minggu sakit tk baik2. Last2 sya stop mkn dan beli supliment luar utk ibu hamil, Alhamdulillah ok dah..

sy pun mcm tu.. sy try baring kat lantai, lagi terasa sakitnya..

sama dgn saya sis ..dh dkt 3 mggu dah ..

normal.