Haii momies sekalian,sapa yg sama due date saya 21/4/2023 ? Nampaknya raya kita bkain batik 😆

Kongsi kegembiraan

58 Balas

hihihi boleh je nak lawa2 masa raya. Beli lah baju kaftan ke jubah lawa2, skirt ke pakai mse raya. time raya tula ramai org dtg hahahahahaha lawa tetap kne lawa, pantang jgn di lupakan. param pilis harus. Tpi lawa tetap nak lawa hahahahahaa hahahahahaha yg penting mmg tak akan dpt mkn lauk raya kecuali nasi impit kosong je. 🤣🤣

Baby saya lahir Ramadhan 5 April InshaAllah tapi sedih tak dpt makan makanan rayaaa huhuuu husband kata dia tolong makan untuk saya huhuhu saya hampir nak menangis ye. Emotional betul ni

Geng2 tak pakai baju raya la ni. Hehe sy 7/4. Semoga kita dan kandungan sihat smpai saat melahirkan ye.

2y ago

Saya due date 08.04.2023

27/4 tapi dh ada sejarah beranak awal pramatang no 1 dgn no 2... harap no 3 ni normal... klau pramatang gak.... boleh lah sambut raya ngn baby 😅

sy due 20/4 ...tp kena lahir awal 2 mingu ...xpe raya awaii ..mkn siap2 rendang ketupat sebelom beranak🤣🤣🤣🤣🤣

Saya 17/4, haha. Saya doa dia keluar hari raya sebab nak suruh bapak ny gelabah sekali. Dia azan ke Takbir raya? Hahahahaha

sy awal sikit 18/4/2023 😂 tk merasa la ketupatt rendang raya tahun depan 😂😂😂

1y ago

sy 15/4🤭 nasib dh raya awal2 suruh mak masak rendang ayam🤣

Alhamdulillah 😍tahniah puan..jg dri bebaik k..mg dpmudah segala urusan puan di sana..Allahuma aamiin Ya Mujib

2y ago

❤️

ramai jugak geng tak beraya iye🤭 sy 15/4 tu pon Klau dia ikot tarikh tu lah...selalu akan awal 2 minggu😅

Sama sis Tak da ktupat rendang and baju raya 😂😂😂Beraya Sama Baby kat rumah 😊😁😁😂😂