Normal saya hamil 10 minggu sekarang,,normal kah kalau tidak merasa detak jantung bayi dulu

10 Balas

mngkin last date period sis x tepat kot ? sebab tu bile scan da 10 week , tapi x sampai 10 week lagi .. mungkin la , boleh try scan lagi nanti sis

10w sepatutnya dh ada. Dah nampak bentuk manusia juga ada tgn kaki kepala dll. 6 weeks sy scan pun sudah ada heart beat.

sy scan masa kandungan 8w3d, dah ada heartbeat..baby pun duk dlm kantung elok je doc cakap... Alhamdulillah

jadi kandungan 10 week Ni badan kaki semua dah ADA laa

kalau scan sepatutnya dah rsa jantung anak

kalau check guna telapak tangan je boleh kan

2y ago

xboleh.. kena pergi scan

maksud awk? dah scan KK ke belum?

Dkt scan ke blm ada heartbeat?

xnormal. nnti cuba try scan lg

patotnya dah ada