Setelah melahirkan tinggal di orang tua kita, mertua atau rumah sendiri ?

Komen yaaaa ,, adakah yang baper stelah melahirkan . Drama pengen tinggal atau dibantuin sama orang tua sendiri daripada di rumah mertua atau rumah sendiri

31 Tanggapan

Ku dramanya skrng bun lagi hamil jalan 8bln udh ga betah bgt di rmh mertua di nyinyirin terus , ke rmh ortu ga mungkin karna jauh dari kerja suami jadi skrng lagi cari kontrakan ajalah ,biar ortu nanti yg ikut kita