perut

Knpe yerkk sy ngndong tp kdg2 perut sejuk2 setempat....mcm bulatan dye pnye sejuk....sejuk mcm air batu plak tu...ade spe2 yg thu boley bg twu sy ye....trime kseh

5 Balas

Usia kandungan berapa minggu? Saya mcm takde pulak. Badan asyik panas tu ye. Sampai risau kot baby tak okay kat dalam tu sebab panas sangat.

Tu la..ari tu da tnyr dokter...tp dokter pon x twu knpe...sbb nye scan semua ok je..

5y ago

Mybe kat tgah2 ade baby ngn air ketuban normal sis

First time dgr cmtu ..u da tnye doc? Sy nk ckp pon sy xpna kne

Sy pun tgh alami bulatan kat tgh2 je sejuk yg lain panas

5y ago

Mybe sbb air ketuban ade ngn baby tu tu agak sejuk... Normal sis ramai jgk ibu2 yg alami hehehe... Sy tgh alami skg ni 3bulan kandungan...doktor pun ckp xde ape2...

Cb buat pmriksaan sis kt dr .