Hi Semua.

knpe eh.. rasa mcm nak membuang je... tapi sakit perut x da ... nak membuang pun x... cuma rasa je mcm tu... perut mcm senak/mengeras dkt bawah sekali.. x kerap jugak... kdng2 je.. sakit pinggang n sakit blkng tu ada tapi x da la sakit sgt die mcm x selesa je. dh nak masuk 37w😅.... baby gerak semua okay... tanda2 badan bersedia utk bersalin ke? #bantusharing #pleasehelp #advicepls #firsttimemom #firstmom #firstbaby #firstpreganancy #26Day

2 Balas

Seeloknya nnti masa sis check-up appointment dkt klinik,Sis tnya&cerita balik dkat nurse klinik sis.Nurse lbeh arif &pakar .Lain org,lain badan ibu2,xsma.Kita msti alert&lebih peka utk bertindak.🫶🏻