Pls

Knp Ye kat ari2 sakit kencing pun kerap.baru 26 minggu. Belakang pun sakit kadang berdiri lama tak boleh dan jalan pun susah..??

2 Balas

Sbb bby sdg mmbsar. Bby menekan pundi kencing sbb tu kerap kencing. Sama jgk dgn belakang. Bdn kita tgh menyesuaikn dgn kehadiran bby. Bila dah trimester 2 dan 3. Ini normal. Sama jugak dgn makan. Makan sedikit, cepat rasa kenyang. So, ambil dlm portion kecil tp kerap kerana bby menekan perut. Tapi, jika terlalu khuatir bole brtny pd misi ketika check up dibt

baby tgh mmbesar