pendarahan awal trimester

knp setiap kali bersama dgn suami sye walaupun tak bersetubuh mesti ade pendarahan . tapi pendarahan tu keluar tak sakit pun . benda biasa atau serius ? dah 3 kali tapi dah cek kt dr tapi dr kate baby okay je takde ape pun . tapi im scared bile keluar pendarahan if bende lain yg jadi . someone boleh bagi penerangan tak bcs sye frst time mengandung

1 Balas

sama dengan sy laa.. bila tkde pndarahan, rse lega sikit.. nnti sat ade lagi kua pndarahan.. risau la pulak kan

5y ago

doktr ckp tu biasa normal..