Pendarahan 😥

Saya nak tanye saya pregnant dalam 11week, keluar darah lepas bersama darahnye macam cair tapi dekat seluar dalam lepas tu tak keluar dah, itu sebab apa ye? boleh sesiapa bagi penerangan tak? risau sangat😣 #anakpertama

2 Balas

Betul sis klu masi awal kandungan kan x digalakkan tu bersama .. jumpa doc ya cpt ii , nanti doc akan bagi juga tu ubat makan / masuk dlm klu sekiranya perlu (utk kuatkan kandungan ) LEPASTU kena tny doc bila baru boleh bersama balik .. kadang ada sesetengah ibu hamil yang akan kerap ada bleeding sewaktu hamil dan x digalakkan utk bersama . Contoh Kalau x silap (placenta previa )akan kerap bleeding .. lupa ii igt sorry kalau sy salah info hehe

Awl2 pregnancy ni tk digalakkan bsama sbnrnya. Sbb on this stage janin sgt fragile. Tp apa pun klu ada keluar discaj lg, sila ke klinik ye.