Assalamualaikum mommy smuaa

Kndungan sy bru dlm 2w/3w gitu... N sy ade brsma suami skali slpas tahu mngndung .... N esok tu keluar drah ketul skali ngan lendir putih (xpasti lndir tu air mani atau air mazi) n then xkluar drah ke ape dah smpai malam cuma sakit pinggang , letihh je... Normal ke atau tu tanda gugurr . #firstbaby #seriusnanya . Tq mommy

1 Balas

Boleh cuba balik buat ujian kehamilan lagi 2 mggu. Jika masih menunjukkan 2 garisan maksudnya tak gugur. Begitu juga sebaliknya