Rasa bubble dlm perut

Kndungan dh msuk 15 mnggu lebih, kadang2 terasa bubble2 dlm perut, halus je rasa.. Itu angin ke kicking ya? 1st baby tak tahu nak beza.. Huhu#firstbaby

7 Balas

Baby tu tengah bergerak. Dia punya feeling macam kena ‘dap dap’ but very soft gitu di perut, tapi sekejap ja & tidak kuat since you baru 15w. Nnt 18w boleh rasa lagi kuat & frequent dah. Dulu i pun confuse whether just angin ka baby. Enjoy your baby kicking!

3y ago

Hehe tulah.. Alhamdulillah dh 28 weeks, makin kuat rasa 🤭