selalu marah

Knapa ya sy slalu mrh ank slung sy klu dia ad bt slah wlaupun skit..smggu ni mnjdi sgt.klu sblom ni sy ok ja.skrg sy hmil ank no 2 dh 31 weeks.sy jd cpt angin walau slah dia kcik ja.brangin mcm masuk hntu pas pkul ank.suami krja mlm bru blik.tp bla mlm suami y layn ank.ank sy bru 2thun 8bulan...lpas sy bt dia.bla tgk mka dia....sy mla mnangis rsa slah...sy srirumah ja..krja xbyk sgt..adkah sy pnt.atau mmg simtom mak2 hamil.

2 Balas

mungkin krn faktor umo ank sis . da mula lasak . da mula bising . sy pn mcm tu juga . wlau pn xnk mrh tpi knp la ank mcm xphm je mak dy xnk mrh dy tpi buat juga mak dy mrh . mcm tu la . faktor kita letih juga sis . sy ank 3 dh lg meroyan nk lyn ank2 . smpai suami pn kdg kita nk mrh . mmg faktor kita pnt . bkn pnt shje tpi sbb sunyi suami kita sebok . kita plak asik kt rumh dgn ank2 . sy phm sbb sy pn lalui mcm awk sis . ank prtama sy thn ni bru 3thn 6bln . sy blom brhnti lg mrh2 dy dri dy dpt adk ke dua . lg2 mse preggy . lg trtekan sbb bdn lesu wktu siang . mlm plak susa lelap .

Bby dlm perut sama jantina dengan yg sulung ke sis ? Kalau sama jantina biasa mak mmg jadi marah2 sbb saya pun mcm tu jugak