apa nk bt??

Kluar darah dgn lendir sikit2 mcm baru dtg period.. Apa patt sy bt? Kne terus g hspital ke tggu betul2 sakit dh kuat? Bahaya ke?

2 Balas

Pergi je klinik pakar puan terus. Doc lg tau bab2 ni. Jgn gi klinik swasta biasa. Utk spotting camtu, doc akan cek dulu & akan bg ubat kuat rahim utk stopkan pendarahan. Cuma bila da makan ubat tu, incase turun drh n gugur juga. Bermaksud janin tak boleh mengembang, badan kita akn dpt detect, jgn risau. Incase xdpt diselamatkan, ada hikmahnya. Sbb kalau lahir maybe bby tu xsempurna 😊

Better pegi hosp/klinik immediately.. Pregnancy yg kluar drah adalah brisiko..