wad di hospital

Klu usia kandungan baru 13week..sakit pape ..nty dihntr ke wad ibu mngdung (baju pink) atau wad psakit biasa??

12 Balas

Bergantung case. Sakit ape. Hari tu sye denggi sye duduk wad biasa je. Tapi bila start ade contraction baru dorg transfer sye ke wad bersalin tu.

Depends sis.. sy aritu demam.. tp masuk wad biasa je... sbb bb gerak semua ok.. tp doc pantau jugak bb kat dlm perot.. cuma wad be biasa

Wad ibu mengandung.. Mcm saya aritoo pakai baju warna biru jea walaupun kt wad ibu mengandung.. Kandungan saya dlm 15week..

Saya cirit birit demam masuk wad maternity.. apa2 sakit pun wad maternity kalau hospital area rumah saya

ikut hospital dan kes jugak .. mcm hospital sya sini , asal mengandong memang wad maternity ..

Wad maternity rsanya. Yg kes gugur wad biasa. Rasanya la😅

20w ke bwh akn ke emgncy dan di anta ke wad O&G . .

Wad gyne je sbb baru 13w.

Ward ibu mngndung la

Wad mengandung