Fasal scan baby

Klu scan baby boy ada lahir nanti bby boy doktor

11 Balas

Mksud awk klau doctor scan boy nnti klua boy jgk ke? . jwpn nya selalunya mcmtulah . Tapi ade je yg scan girl keluar boy. Tk kisahla mna2 aslkn ank sihat sudah.Beli baju dan brg2 yg unisex.yg kedua2 jntina blh pakai

KALAU DAH DARI AWAL NAMPAK BABY BOY KEMUNGKINAN BESAR LAHIR BABY BOY LAA .. LAIN LA KALAU KAU SCAN JATINA ANAK KAU TU TAK TAHU APA .. KURANG CERDIK

Klu scan baby boy ADAKAH lahir nanti BABY BOY doktor? Taktau la..saya bukan doktor🤪 😂 Mungkin la baby boy😌 Tahniah

tak faham lah . apa maksud awk . bahasa apa awk pakai .

Entah, sy bukan doktor

cakap ap ni??? x paham

maybe keluar pun boy

Soalan tak jelas

mungkin

taktaw