scan baby

mommies nak tanya , kalau saya scan baby , dan doktor cakap baby boy , bleh jd tukar kepada girl x kalau lahir ? tanya je#firstmom #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

kalau masa scan clear boy, xkn berubah dah. unless doctor sendiri x yakin. mybe nmpk x nmpk masa scan. yg tu kena repeat scan balik.

2y ago

so dh beli baju utk boboy la hehe

Kadang yg bertukar jntina sbb slahh tgok sis. Kdg 3klnk ckp girl, klua boboy sbb pistol tersorok ble scan. Tu yg btukar heee