jangkitan kuman

Klu kita ad gbs.. sllunya apa doc akn buat.. Sbb sya dri first preggy bnyk kputihan tp wrna putih.. bila dah msuk kandungan 7bln dah b'tukar jdi wrna kuning nak hijau mcm kahak tu.. perut kerap mngeras.. plus sakit kay ari..

1 Balas

hmmmpp , dh pegi klinik ke ? doc akn ambk smpel keputihan tu , klau de gbs , time bersalin nnt xsilap sye naik antibiotik . tu yg sye ingt , tp klau mcm sy time pregnant keputihan wrne kuning suspek gbs , ambk sample xde gbs pun , jd doc bg ubat utk msuk kt bwh , sbb keputihn bnyk .