Hamil anak lelaki atau permpuan

Firasat saya kuat kata perempuan ,Dan scan tpi dctr kta bby boy tpi masa scan ank mmg duk tk diam langsung so doctr mcm agak2 jer ,buat petua mcm2 tpi still jawapan girl ,buat jgk dgn cincin org dlu kabo,berhayun kedepan kebelakang #jgnserius cuma nk kongsi pengalaman jer,perut tajam jgk kedpan lebar Kiri Dan kanan,anak yg sebelum Nye 4 lelaki ,ini kehamilan ke lima

2 Balas

sy klau ank2 boy..3 org mmg cpt nampak..4 bln dh nampak x yah cri die kankang..klau gegirl 3 org susah nk nampak 7 bln keatas pn sipi2 ke nampak sbb suke kepit..y sorg tu smpai bersalin baru tau girl

samalah dgn saya sis sampai tak percaya doktor ckp yg kali ni perampuan sbp anak 4 laki sekali scan doktor ckp yg kali ni perampuan alhamdulillah harap2 betullah perampuan