38 minggu 4 hari

Klaw perut mengeras tapi x dak rasa sakit normal ka? Kena pi hospital ka? Atau tnggu dlu

4 Balas

sy dalam 38 minggu haritu perut sy mengeras je tak sakit pun tp ada keluar darah then sy p hosp bukaan dah 3cm lepas nurse cek bukaan baru sy start sakit perut.

2y ago

pecah ketuban sekali ka?

Saya 38w2d, perut mengeras selalu, rasa sakit tu tak, cuma rasa tak selesa je bila ngeras sgt. Lepas berhenti ngeras baby selalu aktif bergerak

kite sama, sy pon 37w4d due 21 ni. perut mengeras, tp tepuk2 die gerak balik. tp ngeras lame la. tanda2 pon xde lg ni. hrp boleh brsalin sblum due

2y ago

betul..tanda2 pow x dak lagi ni..perut mengeras sat2 ja..usap2 Dy lembut balik

normal klu mgeras xberhenti kena bawa p hospital