Nk tnya ibu ibu

Klau rasa gilu gilu dekat memaluan tu apa ya..nk bangun kencing pon sakit..selese..kencing kerap plk tu..ibu ibu rasa kpla bby dh ke bawah ke blom ya..sbb saya masa check up dngn dktr masa 28w kpla blom ke bawah lagi..skrng saya dh 32w6hari..blom Chek doktor lgik kpla dh pusing ke bawah ke blom..27.9 ni Bharu jumpa doktor scan..

2 Balas

nk bangun kncing pon tak selesa..sakit di bahagian rahim..rasa nyut nyut

Saya pun alami benda sama macam puan. Saya rasa kepala baby dah ke bawah tu.

2y ago

sis pasti ke kpla dah ke bawah..kalau rasa ngilu pada vagina..dan terasa agak sukar nak berjalan bangun pergi kencing jugk..