mimpi

Klau qt mimpi qt dpat baby boy,, Bleh percya tak yah kemungkinan qt btul2 dpat baby boy.. Ade tak yg mimpi dan jdi btul2..

9 Balas

Saya slalu mimpi baby boy and girl, comel2 jek...pegi scan dktor kate boy, tpi skrg pon msih mimpi yg klua baby girl 🤦🏻‍♀️mainan tido jek kot...😊 Xkesah pon boy or girl aslkn dy sihat and baik2 jek lam perot ni...🤭 #35week2day

Saya🙋 tapi en suami laa yg mimpi, bukan saya. En suami mimpi saya akan dpt bby boy, betul tekaan awal2 scan memang boy. Masa anak pertama. Anak kedua ni it's girl tapi takde pulak en suami mimpi mimpi jantina anak bagai 🤭

depends . tapi husband & ayah saya mimpi yang saya lahir baby boy HAHAHA skali tengok keluar girl 🤣❤ tpi dorang jenis yang suka baby boy & girl . so tidak mnjadi soal suka baby jantina mn stu la

Depend, mimpi ni tak semestinya tepat. Husband saya mimpi baby girl. Tapi dapat baby boy

Mimpi mainan tido. Setiap kejadian tu Allah dah tentukan.

sya mmpi baby boy, bla scan baby girl, due bln10 nti,,

Saya mimpi baby boy..scan haritu boy..🤭

Qt tu apa benda? Cuba eja betul-betul.

depends