Klau nipple crack nak sapu apa eh? Sakit sampai terkeluar air mata bila df anak.. help me ?

9 Balas

Hritu sy gune krim pigeon tp klu crack sebelah susukn bby yg sebelah xcrack ms dh sapu krim.tu..in shaa Allah 3 hri dh elok pas sapu 😉

kalau nk selamat, sapu butter pon boleh... saya klu nipple crack mmg letak butter je... mmg sedia ade kat rumah... xpayah cari²...

picit sikit air susu, sapu lawan arah jam sambil selawat, inshaAllah 😊 sebab time ni x bole sapu ubat apa2 pn even losyen

Doc ckp kata saya dulu sapu je air susu bdn tu klau nipple crack, alhamdulillah baik. Mcm2 losen saya sapu dulu, tk baik2

sapu susu badan je , kalau malam tkda org, masa tidur tu biar kan payudara kena oksigen luar. rajin2 cuci ..

Tatau nak kata mana paling okay. Dlu pakai mcm2. Tak jalan jugak huhu.

safe for baby n mommy. xpayah wipe off bila nak df baby.

Saya sapuni sis... Beli kt farmasi... Cpt baik...

Ada krim sapu untuk nipple crack dekat farmasi