Warna rambut

Nak Tanya preggy mom boleh ke colour rambut guna garnier hair colour ?

3 Balas

kalau ketika ini puan sdg hamil tak blh nk warnakn. rmbut sbb bahan chemical yg ada tu bhya pd bby dlm kandungan. lepas bersalin nnti puan nk warna..warna la ..mg dpmudahkan segalanya amiin

1y ago

baik terima kasih banyak² atas jawapan , Alhamdulillah nasib saya sempat bertanya dahulu🤭

better tak payah. bahan yang tak pasti ada effect kat kandungan ke tak. better pakai inai je dlu

Kalau ikut doktor boleh sajaaa