Meh kongsi

Klau kncing berprotein tu...ada x petua2 atau makanan2 amalan bgi clear blik urin tu..kongsi jom yg dah ada pengalaman tu😊

5 Balas

sy kne kencing kotor tu. balik terus cari barli dan gula batu. buat da minum 1 hri 2x.. lpastu mnum air masak byk. next appoiment dah takde kencing kotor tu lagi. try laa!

2y ago

okeyy baikk. akan cuba ❤️

minum air barli sis tanpa gula, sy aritu 3x berturut2 sangkut protein lpas tu sy minum air barli baru lah okay..

Kerap minum air kosong n air barli tanpa gula..

Kerap minum air kosong, jangan tahan kencing.

kerap minum air suam