Tanda mau bersalin kah..???

Klau kita rasa jubur kita sakit² sma kaki adakah tu tandanya kita mau beranak...sbb saya rasa mau buang air besar tpi sakitnya terasa pi jubur Sya.....

1 Balas

kalau sy mau bersalin,sakit perut ke belakang berulang-ulang. sakit yg memang tak boleh tahan. rasa macam mau berak,tp tak berak juga. baring,jalan ke sana ke mari sakitnya tak hilang juga,memang masa tu sy cepat² ke hosp. sampai hosp nurse check suda ada bukaan cm dan bersalin hari yg sama. semua 3 anak sy begitu