Tanda” bersalin

Saya skrg dah 39w2d semalam ada rasa macam senggugut tapi tk kuat sngat sakit pinggang sakit ari” mcm mencucuk” je sikit” rasa nk terkencing ada kluar lendir juga putih kuning sikit tkde darah tpi tak kerap lah sakitnya adakah itu tanda” mau bersalin ke #ingintahu #bantusharing #firstbaby

1 Balas

Saya dari 38weeks lagi rasa mcm tu sis tapi sebab contraction belum kerap saya pantau pergerakan baby ja mcm biasa.