Adakah Tanda2 bersalin

Hello moms mau tnya ba klau terasa sakit bwah perut mcm mw melahirkn tpi tiada tanda2 lgi perlu ka pergi hosp ya.. Dri smlm smpai tghri ni perut rasa trlalu mnekan kbwah dn slalu dtg2 skitnya tu.. klau mw kncing pn rasa ngilu susah mau kncing hrap yg ad pngalaman bntu sy moms.. sy skrg 38w 4d

1 Balas

kalau rasa sakit tu kerap, 15minit sekali boleh je pegi. sye rasa contraction dulu baru keluar tanda. sampai hospital dh 3cm.