kembung perut

Klau awal² prgnnt mmg perut sllu trsa mcm kembung ke.???

16 Balas

Haah. Asyik kentut je. Haha

Sy dlu awl2 kerap kembung...dh lame2 x rase dh... huhu

Normal sis. 🙂

Normal sis , sy skrng 3bln pon banyak angin dalam badan 😂

5y ago

😂😂

Sama la...tp kdg3 dia dtg xblh kuarkn angin nk mntah pening smua ad tp mmg xlena tido la...😂😂😂

5y ago

Kan...nk mnth tp kuar2..nk sedawa xkuar2...smpai thap nmpk mknn jadi mual...😂

Boleh ja.. Bukan sbb byk asid.. pelam byk jenis tau.. ada yg manis ada yg masam sgt.. tu sifat pelam dah.. walaupun dia masam sgt tak bermaksud pelam tu asidik 😌 ibu mngndung kena hati2 dgn gula.. Walaupun yg kita mkn tu healthy (buah). Tp buah boleh jd penyumbang ibu mngndung dpt kencing manis.

5y ago

Ooo.. Ok 👍tq😘