Tips elak baby kembung perut?

Salam nk tnya..mcam mana nak elakkan baby kembung perut?baby sy sllu mlam kembung perut..sy smpai tk ckup tdo bila malam... #firstbaby #firstmom #pleasehelp

3 Balas

Tiap kali mandi n petang lumur minyak telon dkt perut n kaki baby.. kalau rajin pakaikn barut..pastu bt exercise kaki baby supaye sng buang angin

8mo ago

myk telon tu sy ad ubuh jgak..

rajin² urut perut bayi.. kaki..betis & blkg dia.. klau bf.. tgok blk pemakanan awak..

8mo ago

ouh okey..trima kasih🙂

awk Cuba tungku baby..sy dah Cuba..baby banyk kentut.. perut dia Akan legaa

8mo ago

kalau mcm2 Cara dah buat tp still Sama je.. awk bawa pergi jumpa ust.. mandikan dgn air tawar.. atau apa2 ust suggest