saja tanya

Klau 5 Week 5 day mcm mne rupa bayi ye?

50 Balas

belum ade rupa lgi sis..sis sama dgn saya

2y ago

sy sakit mcm period, nyeri2 pinggang smpai kaki.

Hi ..saya nak tanya,pagi tadi sy cek upt clear blue nak tahu berapa week..tapi naik Not Pregnant..bila cek klinik nampak kantung tu..yg mana betul ye? Stress fikir

3y ago

Mngkin hormon xkuat tapi klau ade kantung InshaAllah pregnant je https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

belum nampak lagi tu sis,waktu saya 6week pun belum nampak apa2

2y ago

sy 5 week doctor kate nampak kantung je .. dye suruh dtg lg 2 mngu .. bdebar hee

Saya last period 20hingga 24hb june.. So skrng saya punya pregnant 5weeks..doctor suru buat buku klinik 1.9.2021 so masa tu kndungan dlm 2bulan kot

Sy 5 weeks 4 days aritu scan nmpak jgk mcm biji kcik comel je tu pn kene scan btol2 bru nmpak😂.. Nnt tggu 10 weeks ke bru scan balek tgok.

kalau period 17hb 2 patut skrg dah brpa minggu ye?

2y ago

Sy 17/3 brpa weeks ye ?

selalu nya 8w baru bole scan sbb dah ada denyutan jantung...sis... saya pun dokter yg bagi tau sb saya pun prggy 5w...lps buat upt tadi

last period saya 25.2..saya belum buat upt lagi..tapi badan rasa masih normal

Hi,kalau cirit birit masa pregnant, boleh makan ubat apa ye? Kalau teh kelat atau air garam boleh ke? Baru 5weeks 4days mcm tu

Saya dah lewat 10 hari tak period sepatutnya 23/6 tapi sekrang tak period2 lagi.. bila check 1 line 😔😔