saja tanya

Klau 5 Week 5 day mcm mne rupa bayi ye?

50 Balas

nak tanya.. klu hmil 5week bgtu dan masih mnyusukan ank yg berumur 1 tahun 11 bulan..boleh ke?

3y ago

Atas bdn sis klau xkuat blh gugur klau kuat xde pape https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

last period 19/9/2021... sekarang ni 5 minggu 6hari...💗💗

3y ago

Tahniah sis https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

saya 5 week jgk kalau sakit perut belah Kiri normal ke ? rasa pedih2 risau la

3y ago

Normal https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

mcm mne dgn ni.. kalau line sy mcm ni ..adakah betul2 Hamil..

3y ago

Alhamdulillah tahniah sis 😍Klau ade kwan2 nk join blh bg link ye https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

Haii sis semua..sy nk tanya klau 5week hamil..sakik bwah perut normal ke?🙂

2y ago

sy pun alami bnda yg sma..kdang kluar spoting coklat.risau lk

Sy 5w5h kenapa ya rasa semput je?perut pun dah nampak memang normal ke

Alahai... Kita sama lah sis.. 5 week 5 day hehheeh

Saya dah 5 week 2 hari.Kalau buka buku pink tu week ke berapa boleh buka ye?

3y ago

Sekarang dah boleh buka buku bawah dari 12 weeks. Call ja kk yg dekat dorang akan bg tarikh kemudian

3 week sakit perut bagian bawah dngan nyeri pinggang wajar tak ye ??

nak tanya, normal ke ye 5 weeks baru nampak kantung ?

3y ago

normal sis...saya mula² scan dulu dlm masa 5w blm nmpk kantung lagi...dan sekarang dh 7w5d dh nmpk bby dah 🥰 happy sangat bila nmpk bby sendiri duduk dlm perut kita😊tapi kena tukar tarikh due date sbb slh kira tarikh due date🤣 24ni jumpa pakar untuk ubah tarikh due date..dan 25 kena minum air gula sbb bb naik 6kg🤣