Kongsi due date korg..

Kite 26.4.2020 skrg kandungan dah 30 minggu 5hari..Lagi bpe bulan je..

115 Balas

Hi. Sy nak Tanya. Sy ada check pregnancy test guna yg biasa positive tapi line dia kabur. Guna clear blue yg biasa + tapi sama jugak masih kabur. Then bila try clear blue digital jawapan not pregnant. Ada sesiapa yg boleh jawab? Adakah sy mmg x pregnant? Or pregnancy test yg biasa tu salah.

"hampir sama sis.. Sya awal skit 25/04/2020, skrng 30w6d 😁😁😁... Spa lah yg bersalin dlu nnti huhuhu 😬

Saya due 20.4 sis. Skrg 32 minggu. Lagi 7 minggu brp hari je. Dgr nak dkt bulan pose je rasa seriau 😅

Due date sy 24/2..tak lama dah nie tp baby xnak keluar lagi..seronok duk dlm perut lama2

6 sept 🤣 lambat lagi tapi nape rasa mcm kejap je masa berlalu ye 🤣😂

21/4 diakn sy ye mumy . Smg dpmdhkn urusan utk bsalin nnti . Ank first

sye 35mngu...due 23.3.2020... debarrr... semoga kite semua dipermudahkannn

4y ago

ooo... sye no 4...insyaAllah

Wahhh nak dekat tuu.. Saya 19/05/20 .. Masih ada 2bulan lagi... 😍

due 28.3. tapi disebabkan kencing manis. 15.3 ni dh kena bersalin...

semoga dioermudahkan segala urusan sis yerr.. saya due 23/5/20