Anak 3 tahun ulser dah seminggu

Kirang. Anak saya 3 tahun... Ada ulser dalam mulut dah seminggu xkecut². Dah makin kurus dah ni tak makan. Any suggestions?

16 Balas

g je klinik sis. atau beli kat pharmacy. anak sy 1tahun3bulan baru smlm terkena ulcer penuh 1 mulut sbb dia demam panas dua hari lepas. tengah mlm tu terus bawa p emergency sbb dia langsung xnk menyusu. doctor bagi panadol & ubat ulcer jenis liquid. harini dah ok sikit boleh menyusu.

Beli aftamed spray d farmasi sis. Dlm tu ada hyaluronic acid bole bantu cepatkan penyembuhan ulcer. Selamat dguna dari umur dua bulan sampai ke dewasa. Kalau musim hfmd mmg aftamed spray paling laku

saya kt rumah sentiasa ad bekal vco n vitamin c... utk sapuan MIL akan sapu vco, saya pula akn bg anak mkn gummy vit c waktu mkn ...vco heal Dari luaran n vit heal Dari dalaman

bg je mkn..bt bubur@nsi lembut bgi sup sayur..klu ank masih isap btol beli yg bru jgn bgi yg sma kdang entah sape je isap tu ank bole jdi ulser

doktor ada bagi spray tak?.. biasa ada spray, before nak makan tu boleh spray dulu.. nanti tak rasa sakit sangat masa makan..

pegi farmasi, ada yang spray tuu kalau pakai dia kebas . elok try lahh lama² dia hilang .. banyak minum air masak

Bwk pergi klinik swasta sis..ank sy g klinik doc bg ubat sembur dlm mulut tu.sekejap je baik

bg mkn ice cream.. minuman or mknn sejuk..kerap mandi..bg ubt on time..spray ulser

blh try cari dkt farmasi spray untk ulser bdk2 punya. nnt just spray je dlm mulut anak

beli minyaj tok syeikh dah 10 tahun sy amal. msg kat admin 01163367160