kipas

Hi.. kipas berdiri sesuai x kita pasang mengadap beby? Dengan cuaca panas sekarng ni.. kipas ats saja xcukup ..

7 Balas

Rsanya tk elok , sbb paru2 baby masih bru lg Kalau kipas menghala ke muka dia tkut dia susah nk nafas ,kang angin tiup kuat Kalau siang better tkpayah bg baju , bg pakai barut n pampers dah cukup Tk bendung pun tkpe , kalau takut beby tejaga atau terkejut letak kain napkin kt dada bg berat2 sikit , bukan berat sgt tau wktu malam , kalau panas juga bg pakai baju lubang2 Sarung tgn pakai kalau kuku pnjg

untuk org dewasa pun tak digalakkan hala kipas direct ke kita sis apatah lagi baby. kipas ada habuk even kita tak nampak takut nanti boleh kena lelah. letak jauh sikit and pastikan berpusing and pakaikan baby baju nipis sikit if cuaca panas

saya xbuat sis. takut baby lemas. kita kalau bertuam lama2 depan kipas pn panas, ni kan pulak baby. baby sis dh brape bulan? mgkin sis boleh kerap mndikan dia. spray je bdan dia. lpas tu lap.

Jangan la betul2 menghadap. Lemas nanti. Kuatkan kipas tapi tala kearah lain. Mandi kan pun ok. Sejuk sikit

x boleh la awk, baby lemas susah nk nafas. kesian dia. pakai kan baju nipis je

buat kipas tu berpusing..jgn statik je..

pakaikan baju nipis.