RASA PANAS SANGAT

19w pregnant. Ya allah panas betul rasa, dah pasang 2 kipas pun masih panas. Sblm ni nak bukak kipas pun taknak 🤣 Normal kan mommiess#firstmom

6 Balas

normal sebab badan kita pam darah ke baby 2kali ganda dari biasa. sebabtu jadi extra panas. saya sekarang tengah push husband pasang aircond. padahal sebelum ni sentiasa sejuk siap selimut 🤣

Sama la.19weeks jugak . Saya ingt Sbb cuaca Mmg Tgh panas skrg. Saya jenis Sblm tdo kena pakai selimut Tp skrg mmg xpernah.

normal sis...saya sedang mengalami sekarang ni...saya bagitau suami dia ckp letak ais kat kipas tu..biar sejuk...

Samaaaa. Saya masuk 17w dah start rasa panas luar biasa. Tambah dgn cuaca yg mmg panas skrg ni. Lagi laaa 🥵🥵🔥🔥

hihi normal,tgh rasai skg ..mungkin kena pakai kipas helikopter 🤣🤣

normal sis 😁