🔥 Minggu 3: Menang Philips UV-C Disinfection Mini Box bernilai RM 849!

Kini kita masuk minggu ke-3 pula! Hanya Rate & Review aplikasi theAsianparent! Lihat di sini: https://community.theasianparent.com/contest/minggu-3-menang-philips-uv-c-disinfection-mini-box/1275

🔥 Minggu 3: Menang Philips UV-C Disinfection Mini Box bernilai RM 849!
43 Balas

TheAsianParent adalah Aplikasi keibubapaan terbaik yang pernah saya sertai dan saya mendapat pelbagai panduan dalam penjagaan anak juga boleh berkongsi idea dan pendapat bersama ahli komuniti lain di sini ❤️ dah lama review 😂

Apps theAsianparent ni merupakan apps yg terbaik untuk ibu mengandung dan baby. Setiap hari saya akan buka apps ni untuk lihat perkembangan kandungan dan sekarang perkembangan baby. Mudah dan senang untuk cari pelbagai maklumat.

TheAsianParent adalah Aplikasi keibubapaan terbaik yang pernah saya sertai dan saya mendapat pelbagai panduan dalam penjagaan anak juga boleh berkongsi idea dan pendapat bersama ahli komuniti lain di sini ❤️

Done ✅✅✅ Obviously I'll give 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ to the Asianparent apps as I got a lot of knowledge here.Now I'll browse the Asianparent apps everyday and this has becomes my routine ❤️❤️

Done ✅✅✅ Obviously I'll give 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ to the Asianparent apps as I got a lot of knowledge here.Now I'll browse the Asianparent apps everyday and this has becomes my routine ❤️🌟

Done ✅✅✅ Obviously I'll give 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ to the Asianparent apps as I got a lot of knowledge here.Now I'll browse the Asianparent apps everyday and this has becomes my routine ❤️

Done With Honest Review...Thanks TAP Thanks Philips....The best Application For First time or Dad and Mom to Be like us...❤️❤️❤️

Done rate and review. Superb app for new parent to learn on baby and parenting. Been using it since pregnant till now after giving birth.

Done Review... Aplikasi terbaik serta dapat membantu para ibu bapa untuk menjadi ibu bapa berilmu dalam mendidik dan menjaga ank-anak.