Mengapa ketika hamil najis ibu berwarna gelap (Hitam)???ada yg dapat bantu

Ketika membuang air besar najis berwarna gelap(Hitam)

6 Balas

Sy pulak najis jd hitam sejak ambik iron tablet dr kk🤭tapi nurse cakap kalau hitam mksd dia penyerapan supplement tu bkesan..kalau sbb2 lain sy tak tau la..

Ye saya baru nak tanya .. tapi saya segan😅 najis saya colour hitam n kluar mcm taik kambing ketul2 😂😂

kadang2 reaksi dari supplements kita. could be cara kita ambil ubat tu time tak betul

Saya punya sebab makan iberet folic 🥰 normal je kalau ada ambil ubat mcm ni

Sy pernah alami.. tp x pasti sbb apa . kmungkinan pemakanan SI ibu

Sbb ubat yang kita makan ada iron.