mr.husband

kesian tngok husband sentiasa mengadu pening rsa nak pitam..bila ditanya knpa dia jawap dia pregnant..sya jwp la ank dia pandai..nak bapak rsa sma mcm mna rsa ibu sarat pregnant..hehehe..sya yg pregnant dia pulak yg pening..ada tak yg husbnd mcm sya???

2 Balas

Memang wujud husb kena macam tu, God loves you both that He tests ur husband to feel the sick so you both will be closer to each other ❤️ thats my point of view lah, moga kandungan sentiasa sihat ya!

saya dulu...wife Yang pregnant...saya yang mengidam...tengah2 Malam pun lapar..hahaha

3y ago

sis dpt boy ke girl masa tu